Drugi dogodek serialke FriFormA\V gostuje v Cirkulaciji 2

Vabljeni na drugi dogodek frišne koncertne serije FriFormAV, ki bo ostri oči in ušesa s povezovanjem umetniškega videa in elektroakustično in improvizirano glasbo.

4. umetniški festival recikliranja in DIY kulture Reciklart

4. umetniški festival recikliranja in DIY kulture Reciklart, od torka, 7. avgusta do sobote, 11 avgusta , na ploščadi pred Galerijo Alkatraz.

FriForma

Metabonma

Galerija Alkatraz

Atelje Azil

Rdeče Zore

Improcon

Urbani likovni projekti

Dejavnosti za otroke in mladino

Arhiv Metelkova mesta

FriFormina rezidenca z Krebs in Guionnetom v Bistrici ob Sotli

Rezidenca se bo zaključila z javnim koncertom dueta Annette Krebs (elektronika) in Jean-Luc Guionneta (cerkvene orgle) 29. junija, v petek 20:00 v cerkvi Sv. Petra v Bistrici ob Sotli, Slovenija.

Otvoritev Mie Paller …Smell The Coffee v Galeriji Pešak

Prisrčno vabljeni na projekcijo animacije … smell the coffee, ki je spremljevalni dogodek samostojne razstave v Galeriji Nočna izložba Pešak. Predvajanje bo v Galeriji Alkatraz v petek, 27. 7. 2018, ob 20.00.

Človek je osamljen otok – Maruša Meglič v Galeriji Alkatraz

Maruša Meglič je talentirana ustvarjalka, osredotočena predvsem na kakovost razstavne izkušnje in ne kvantiteto produkcije umetnosti. Njena dela so dodelana in premišljena kljub temu, da je relativno novo ime v svetu umetnosti.

Prvi dogodek novega av-koncertnega cikla: FriFormA\V

V petek, 20. 4. 2018, ob 20.30 lepo vabljeni v 8. nadstropje kulturnega prizorošča Osmo/za, na premierni dogodek nove poimenovane FriFormAV. Nastopila bosta Južno korejski kompozitor Hunjoo Jung in lokalna videastka Lina Rica.

Skupinska razstava Slaba odločitev? v Galeriji Alkatraz

Skupinska razstava Slaba odločitev? je del dolgoročno zastavljenega raziskovalnega projekta, ki bo izveden v obliki predstavitev, razstav, intervjujev in analiz v Galeriji Alkatraz v Ljubljani.

Nov album Minton / Hübsch in zagon Brezmejne disonance

Živel 8. marec – boj se nadaljuje, bo iztočnica večera z raziskovalecem glasu Philom Mintonom in nemškim tubistom Carl Ludwig Hübschem. Sledil bo nastop novonastalega tria v sklopu mednarodnega projekta Brezmejna disonanca.

Otvoritveni performans: Qëndresë Deda, Kaj počnejo besede?

Vabljeni na  otvoritev razstave in performans kosovske umetnice Qëndresë Deda, ki bo v sklopu 19.Mednarodnega feminističnega in kvirovskega festivala Rdeče zore, predstavila umetniško delo: Kaj počnejo besede?

Otvoritev sezone Metabonmaja s tolkalistko Vanesso Porter

Peto sezono Metabonmaja, cikla za klasično odrsko in sodobno komponirano glasbo, pričenjamo s solo nastopom, večkratne prejemnice prestižnih nagrad, nemške tolkalistke, Vanesse Porter. Vabljeni v Klub Gromka, 6. februarja ob 20.00.

Nebo na zemlji – Erik Mavrič v Galeriji Alkatraz

Vljudno vabljene_i na otvoritev razstave Erika Mavriča z naslovom Nebo na zemlji, ki bo v torek, 6. februarja ob 20.00, v Galeriji Alkatraz, Ljubljana. Razstavo bo tokrat kurirala Mojca Grmek.