program organizacija o zgodovini povezave blog slovenšcina

SRE 4.3 - ČET 5.3 - PET 6.3 - SOB 7.3 - NED 8.3

DNEVNI RAZPORED za vseh pet dni

 

Festival Rdeče zore izhaja iz načela "naredi sam/a", kar v organizacijskem smislu pomeni, da običajno naredimo nekoliko več kot dejansko zmoremo, kar pa je možno samo s podporo številnih domačih in tujih prostovoljcev in prostovoljk. Festival je sofinanciran predvsem iz javnih virov in tujih fundacij, vendar dokončnega zneska sofinanciranja nikoli ne izvemo pred začetkom festivala, zato smo odvisne od naklonjenosti nastopajočih, ki so za idejo festivala pripravljeni sprejeti manjši honorar od običajnega ali se mu pa v celoti odpovedo.

Zelo pomemben sofinancer festivala ste zato tudi vi - dragi obiskovalci in obiskovalke! Na tem mestu se vam želimo zahvaliti za dosedanjo zvestobo festivalu, saj z nakupom vstopnic podpirate njegov obstoj. Vsak evro od nakupa vstopnic namreč gre v skupno blagajno festivala, iz katere pokrivamo neizogibne stroške (potni stroški, prenočišča, tisk plakatov, hrana, poštnine ipd.).

Brez vas nam ne bi uspelo že destič!

Tudi letos je večina festivalskih dogodkov brezplačnih, nekaj finančno najbolj zahtevnih pa bo imelo vstopnino v povprečnem znesku 5 €. K sodelovanju smo povabile MP5, priznano risarko stripov iz Rima, ki je oblikovala posebno ilustracijo za letošnjo enotno vstopnico. Ta je na voljo za 25 €, s čimer si zagotovite enotno vstopnico za vse plačljive dogodke festivala.

Za podporo se vam srčno zahvaljujemo vaše,
Rdeče zore

 

***********************************************************

Web: Anna Ehrlemark

Creative Commons License